Магазинът все още е в процес на разработка и не е пуснат!

Политика за поверителност

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Преди да използвате инфорамацията в сайта ''Zoo Store'', молим да се запознаете с долупосочените условия за ползване, тъй като използвайки сайта, се счита, че сте съгласни с тях.
Настоящите общи условия представляват споразумение и са предназначени за регулиране на отношенията между ‘Zoo Store’ или на кратко Zoo Store, част от „Уеб Тех Медия“ ЕООД, ЕИК 203738430 (седалище и адрес на управление гр. София, ул. Тополница 6, ап. 1), и потребителите, наричани по-долу за краткост „Ползвателя“ или клиенти“, на уеб сайта https://zoostore.bg и предоставяните от него услуги, наричани по-долу „Услугата“. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина. С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”Zoo Store”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
Онлайн зоомагазин ”Zoo Store” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва в рамките между 1 и 3 дни. Клиентът получава стоката от служител Zoo Store или куриерска компания. При доставка на стоката клиентът  подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.


14-ДНЕВЕН СРОК ЗА ОТКАЗ

Според правилата на ЕС имате право да върнете покупки, направени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона, с поръчка по пощата или от амбулантен търговец, в рамките на 14 дена и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума.

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Онлайн магазин Zoo Store обработва Вашите лични данни, като имейл, телефон и адрес, предоставени от Вас, за доставка на избраните и поръчани от Вас продукти.
НАДЗОРНИ ОРГАНИ:
 (1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15, тел.:(02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg
kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр.София, пл. „Славейков“ №4А, ет. 3, 4 и 6,
тел.: 02/980 25 24, факс: 02/988 42 18
гореща линия: 0700 11122
Уеб сайт: www.kzp.bg

Strictly Required Cookies

These cookies are required for the website to run and cannot be switched off. Such cookie are only set in response to actions made by you such as language, currency, login session, privacy preferences. You can set your browser to block these cookies but our site may not work then.

Analytics & Statics

These cookies are usually set by our marketing and advertising partners. They may be used by them to build a profile of your interest and later show you relevant ads. If you do not allow these cookies you will not experience targeted ads for your interests.

Marketing and Retargeting

These cookies allow us to measure visitors traffic and see traffic sources by collecting information in data sets. They also help us understand which products and actions are more popular than others.