Политика за поверителност

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Преди да използвате инфорамацията в сайта ''Zoo Store'', молим да се запознаете с долупосочените условия за ползване, тъй като използвайки сайта, се счита, че сте съгласни с тях.
Настоящите общи условия представляват споразумение и са предназначени за регулиране на отношенията между ‘Zoo Store’ или на кратко Zoo Store, част от „Уеб Тех Медия“ ЕООД, ЕИК 203738430 (седалище и адрес на управление гр. София, ул. Тополница 6, ап. 1), и потребителите, наричани по-долу за краткост „Ползвателя“ или клиенти“, на уеб сайта https://zoostore.bg и предоставяните от него услуги, наричани по-долу „Услугата“. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина. С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”Zoo Store”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
Онлайн зоомагазин ”Zoo Store” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва в рамките между 1 и 3 дни. Клиентът получава стоката от служител Zoo Store или куриерска компания. При доставка на стоката клиентът  подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.


14-ДНЕВЕН СРОК ЗА ОТКАЗ

Според правилата на ЕС имате право да върнете покупки, направени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона, с поръчка по пощата или от амбулантен търговец, в рамките на 14 дена и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума.

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Онлайн магазин Zoo Store обработва Вашите лични данни, като имейл, телефон и адрес, предоставени от Вас, за доставка на избраните и поръчани от Вас продукти.
НАДЗОРНИ ОРГАНИ:
 (1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15, тел.:(02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg
kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр.София, пл. „Славейков“ №4А, ет. 3, 4 и 6,
тел.: 02/980 25 24, факс: 02/988 42 18
гореща линия: 0700 11122
Уеб сайт: www.kzp.bg